Kezdőlap   |   Kapcsolat

Visszajelzések

"Én 2005-ben jártam Ritához 4-5 hónapig, hogy segítsen át a számvitel nehézségein. Mivel a Bp-i PSZF-re jártam, ahol elég nagy a követelmény, az első időszakban nekem is nehezen ment ez a tárgy, és el is kellett járnom különórákra. Sajnos nem sikerült elsőre Ritát megtalálnom, volt 2-3 próbálkozásom más tanárral is. Mikor elértem a pénzügyi számvitel II.-höz, akkor találkoztam Ritával, mert már nagyon nagy segítségre volt szükségem, hogy letegyem a vizsgát. Már pár óra után kezdtem jobban érteni a dolgokat, és a feladatok megoldása is könnyebben ment. Sokat gyakoroltunk és az elméleti részt is megbeszéltük. Végül sikerült elsőre átmennem a szigorlaton, amiért nagyon hálás vagyok neki. Mindenkinek csak ajánlani tudom."

Zoli


„Én az alapoktól (a tartozik-követeltől) kezdtem a tanulást, és olyan jól érthetően, logikusan vannak az órák felépítve, hogy megszerettem a számvitelt, és eljutottam a mérlegképes szintre. Az elméleti rész mellett nagyon sok feladat megoldásán keresztül értettem meg, hogy milyen egyszerű, és izgalmas is lehet egy mérleg elkészítése. Köszönöm a Ritának, hogy ilyen lelkiismeretesen foglalkozott velem.”

Ági


“2008. április óta járok különórára. Az egyik csoporttársam ajánlotta, mivel az első pénzügyi számvitel zh-m nem sikerült túl jól és kétségbe estem, ezért kértem Rita segítségét.
Rendkívül alapos, típusfeladatokat oldunk meg minden órán. Fontos a rendszeres tanulás, hogy ha menet közben bármilyen probléma adódik, akkor tudjunk tőle kérdezni. Az órák jó hangulatban telnek, Rita nagyon türelmes, ha kell 100-szor elmagyarázza ugyan azt a témát. Tehát bátran kérdezzünk! Úgy gondolom, neki ugyan olyan fontos, hogy sikeres dolgozatokat írjunk, mint saját magunknak, hiszen egy jó dolgozat visszajelzés az ő felkészítéséről is. Ajánlom mindazoknak, akik szeretnének jobb jegyet szerezni számvitelből, illetve akiknek nem elég az iskolai felkészítés. Sok sikert kívánok minden kedves leendő diáknak!”

Dominika


“Kezdetben a számvitel tanulmányaim átfogó ismétlése volt a célom amit rövid idő alatt, hatékonyan, jól felépítve sikerült megvalósítani. 2007-ben később az elméleti számvitel tudás gyakorlatba való beillesztése volt a cél. Ezt a munkám során felmerülő számviteli témák, esetek kidolgozásával, átismétlésével rendszerezett formában oldottuk meg. 2008. Az óra kiegészült aktuális szabályváltozások értékelésével. 2008-2009. Az órák során a vállalkozások számviteli igényei és szokásai azok megoldásai is elemzésre kerültek saját érdeklődésem szerint. Mindenkinek ajánlom aki jó hangulatú órákon rövid idő alatt, sok hasznos tudást szeretne elsajátítani.”

Péter


 "Jómagam akkor fordultam Ritához, amikor folytatnom kellett előzetes számvitel tanulmányaimat, s bevallom az évek alatt azok már erősen megfakultak. Ebből adódóan az alapoktól kezdtük, s mivel Rita rendkívül logikusan és érthetően leadta azokat, néhány hét után már az új tananyaggal tudtunk foglalkozni. Rita órái rendkívül jól felépítettek, minden témakörhöz rendelkezik számtalan mintafeladattal, ami őszintén nagyon sokat számít a számvitelnél, amit csak folyamatos gyakorlással lehet jól megtanulni. Minden óra elméleti ismétlőkérdésekkel kezdődött, ami sokat segített abban, hogy ne felejtsem el az addig tanultakat. Ha valaki olyan tanárt keres, aki türelmes, naprakész, gyakorlati tapasztalatokkal is rendelkezik és sok intézmény követelményeit ismeri, Ritánál jobbat aligha találhat!" 2011.12.

Tamás"Ezúton szeretném megköszönni Rita tanárnő segítségét a felkészülésben a mérlegképes könyvelő modulzáró vizsgámra, számvitel-elemzés és ellenőrzés tantárgyból. 2014 januártól - májusig kértem a tanárnő segítségét, és minden kérdésemre, homályos foltokra érthető, világos választ kaptam, néhol még ábrákkal is ábrázolva a jobb megértés végett. Minden vizsga előtt a tanárnő elmondta, mire figyeljek oda, mit nézzek át feltétlenül, ezzel nagy segítséget nyújtva ahhoz, hogy sikeres vizsgát tehessek. Így visszatekintve, én teljesen elégedett vagyok a tanárnő munkájával, egy negatív dolgot nem tudnék felhozni, ami ne tetszett volna.

 További legjobbakat kívánom a tanárnőnek, a többieknek pedig csak ajánlani tudom, hogy ha elakadtak a tanulásban érdemes segítséget kérni, mert megéri, és a későbbiekben biztosan megtérül."

 L.Zsuzsi


2007-2011-ig jártam a BGF-PSZK-ra Budapestre. Azonban a záróvizsgára és a védésre, 4 évvel később, csak 2015. januárban került sor. Mivel ilyen sok idő telt el a két időszak között, így Ritát kértem fel, hogy segítsen a felkészülésben. Vele vettük végig mind a számvitel, mind pedig az elemzés tételeket. Logikusan felépítve haladtunk végig az összes "A" és "B" tételen. A felkészítés előtt megállapodtunk, hogy mennyi időt tudok tanulásra szánni, és így mennyi idő alatt és milyen heti óraszámban fogunk haladni. A tervem az volt, hogy "csak átmenjek", ehelyett végül 4-es érdemjeggyel zártam a tanulmányaimat.  Rita minden órára felkészült az adott tételből, szinte minden óra elején belekérdezett a már átvett anyagrészekbe, ezzel rávéve engem a folyamatos tanulásra.

Összességében elmondhatom, hogy tökéletesen meg voltam elégedve az oktatás színvonalával. Szakmai tudását meg csak irigyelni tudom továbbra is. Ajánlom őt mindazoknak, akik komolyan szeretnének valamilyen számvitellel kapcsolatos tárgyat maguk mögött tudni, jó hangulatban tanulni, érthetően elmagyarázva meghallgatni egy-egy témakört.

Köszönöm Rita, nagyon hálás vagyok a segítségedért!

  

2015. február 9.

 Schneidhofer-Péter Anna


   "Az NR- kontó Bt.-vel 2004 óta vagyunk kapcsolatban. Először tanácsadói szolgáltatásukat vettük igénybe, amivel mindig meg voltunk elégedve. Később együttműködésünk kiterjedt a számvitel területére is. Nagy Rita személyében egy lelkiismeretes, aprólékos, megbízható partnerre tettünk szert, akire alapozni lehet. Ha valaki igényes szolgáltatást akar, legyen az NR-kontó partnere!"

 

Dienes Tibor

Jobb Kezek Iskolaszövetkezet        1052, Budapest Pesti Barnabás  u. 4.          wwww.jobbkezek.hu


Jómagam teljesen ismeretlenül, mindenféle ajánlások nélkül, az interneten keresztül kerültem kapcsolatba Ritával. Eredendően számviteltanárt kerestem, aki segít eligazodni a számvitel / könyvelés rejtelmeiben ill. akivel a kihagyott tanórák anyagait átbeszélhetem. Már a honlapon található információk alapján nagyon szimpatikus volt Rita, és rendkívül örültem neki, amikor telefonon történő érdeklődésemre elmondta, hogy szívesen elvállal. Mindez 2010. júniusában történt és azóta is járok Ritához, a cél most már a sikeres vizsga. Mivel Ritában egy nagyon lelkes és nagyon lelkiismeretes, a szakmáját szerető, nemcsak kiváló elméleti, hanem ami fontosabb, kitűnő gyakorlati szakembert ismertem meg, ezért úgy döntöttem, hogy felkérem őt arra, hogy a munkámban is segítsen. Még 2010-ben rövid ideig üzletviteli tanácsadást nyújtott cégünknek, egy német biztosítótársaság magyarországi fióktelepének. Rita ugyanolyan fáradhatatlan odaadással látta el munkáját cégünknél, mint amilyen lankadatlan lelkesedéssel oktatja, hogyan is kell helyesen könyvelni. Munkáját pontosan, precízen végzi. Mind tanárként, mint szakemberként nagyon megbízható. Mindenkinek csak ajánlani tudom!

 
Németh Andrea
 
HDI Versicherung AG Magyarországi Fióktelepe            1015, Budapest Batthyány utca 65.              www.hdi.hu